Kirkeorgel - StrandskogenKirkeorgel - StrandskogenKirkeorgel - StrandskogenKirkeorgel - Strandskogen

Johannus Positive

Introduksjon

  

Johannus Positive Serie

Orgelpositivet inntar en viktig plass i orglets historie. Bruken av instrumentet var originalt dedikert til akkompagnement.

Det har siden blitt videreutviklet til å bli et orgel som har mange flere funksjoner. I et lite kapell eller i ditt hjem er lyddistribusjonen overbevisende som et fulltonende kirkeorgel.

Les mer om Positive Serie

Last ned vår internasjonale brosjyre

Positief

Last ned Send oss en forespørsel

Design og håndtverk

I samarbeide med en av Hollands beste designere har Johannus utviklet denne modellen som gjør ære på positivets stolte tradisjoner – med dagens eksteriør og teknologi. Med bruk av nydelig finish og med en moderne signatur fra håndverkerne gir denne modellen et solid inntrykk. I tråd med håndverkernes yrkesstolthet, finnes ulike tilvalg hva angår ornamentering og bl.a. kronebelistning av orglet om ønsket!

Unik lyddistribusjon

For å kunne oppnå en refleksjon fra flere flater, slik pipeorglets akustiske miljø gjør det, er høyttalernes montert med elementet oppover.

På toppen av instrumentet finnes et sinnrikt høyttalersystem som gir den aller beste miks ved at taket brukes som refleksjonsareal. Derved oppnår man spredning av orgelklangen som er unik. Lytt selv og hør forskjellen!

LIVAKTIG LYDMILJØ

Sidehøyttalerne er dedikerte for Johannus berømte etterklangssystem. Dermed får man bredde og distribusjon av orgelklangen som er unikJohannus har egenutviklet sitt etterklangssystem og benytter siste versjon i  ethvert nytt instrument. Fra de dypeste toner gjennom dedikert basshøyttaler til de høyeste frekvenser ivaretaes fulltonende alt hva vårt øre kan oppfatte. Det hele blir livaktig.

Opplev tolv kirkerom hjemme!

Det meget avanserte LIVEreverb™ systemet gir deg mulighet til å la din egen fremførelse klinge i tolv forskjellige kirkerom. Du selv sitter foran ditt Positive hjemme i din egen stue! Det ene øyeblikket befinner du deg i St. Salvius i Limbricht som er ideell for den barokke fremførelse. Det neste stykket kan du velge å virkeliggjøre i La Grande Combe i Sør- Frankrike eller i Bovenkerk i Kampen. Denne har noe av den flotteste kirkeakustikk du kan tenke deg! Opplev dette med ditt nye Johannus Positive 350! Slik etterklang er også sanntids opptak og ikke bare syntese. Nå er du virkelig nær originalen!

Velg din egen tilstedeværelse

Nyhet! Nå kan du velge din egen posisjon i forhold til pipeverket. Ønsker du å høre det fra kirkesalen med en klang full av god bredde og hele rommets refleksjon? Eller vil du sitte rett ved pipene og høre best mulig reproduksjon av deres direkte klang med alle ansatser? Johannnus sitt nye Adaptive Ambiance System™ gir deg også dette valget. Din smak er viktig!

Positive 350 orgel

Positive 350 orgel