Kirkeorgel - StrandskogenKirkeorgel - StrandskogenKirkeorgel - StrandskogenKirkeorgel - Strandskogen

Kirkeorgel Strandskogen presenterer sin nye internettside

Positive 350 orgel

Positive 350 Hjemmeorgel

Vi er stolte av både spekteret og den spisskompetanse vi kan tilby i samarbeide med Europas ledende produsent Johannus BV. Dette gjør oss ydmyke og lydhøre overfor enhver organist enten du er av internasjonal størrelse eller en glad amatør. Vårt motto er: «Orgel for alle»

Tilgjengelighet for øving er et nøkkelord i orgelsammenheng. Når gitaristen tar med sitt instrument overalt er organisten som kjent i en helt annen situasjon. Kalde norske kirker inviterer ikke alltid til en lang øvingsøkt. Da er det soleklart at et digitalt øvingsorgel hjemme er tingen!

Vi vil takke våre mange nye kunder over hele landet for tilliten! Du ser noen få eksempler her på siden som resultat av samarbeidet vi har med organister og andre beslutningstakere. Du kan selvsagt få være helt privat med ditt Johannus øvingsorgel om du ønsker det!

Så var det kirker og kapeller da!

Pipeorgel av en viss størrelse er fantastisk når det står i et godt akustisk rom som har en viss oppvarming.  Rent orgelfaglig er det derimot lite inspirerende å skulle traktere et pipeorgel med 8- 12 stemmer som alltid er ustemt fordi kapellet f.eks. sjeldent er i bruk. Slike orgler gir vel mer frykt enn glede? Vi har mange med oss i den oppfatning at vi, for å spre interesse for orglet som kirkens hovedinstrument, kan ha to ulike orgeltyper ved siden av hverandre: Pipeorglet og det digitale orglet. I Johannus sin versjon er dette ansett for å være et fullverdig alternativ. Manualer og pedalsett får du i høyeste kirkeorgelstandard hos oss. Mye bedre for din fingre og føtter!

Men kunstige tilsetninger i gjengivelsen av pipeorglet, det  er det ikke vi som driver med! Dine ører vil høre forskjellen!

Arnt Frode Strandskogen, kantor

2 comments
  1. Jeg er suverent Positive fornøyd med mitt Johannus Positive digitale orgel – som vist øverst til høyre på denne siden. Fantastisk til å øve og spille på. Jeg har koblet orgelet direkte til lydkortet i mitt digitale lydstudio, noe som gjør digitale opptak til cd etc. mulig på en enkel og sømløs måte.
    Gratulerer med ny, flott hjemmeside. Måtte dette ikke bli en gjemmeside.

  2. Det er godt å høre når kunder er fornøyd! Idag den 26. mai har vi fått en ny bestilling på hjemmeorgel: Classic 350 . Det er også et godt alternativ !

Comments are closed