Kirkeorgel - StrandskogenKirkeorgel - StrandskogenKirkeorgel - StrandskogenKirkeorgel - Strandskogen

Monarke
Hjemmeorgler

 

Monarke Hjemmeorgler

Musikk er regnet for å være vår aller viktigste inspirasjonskilde i dagliglivet.  Den kan løfte oss ut av hvedagens trivialiteter og gi en åndelig opplevelse vi trenger der og da. Noen ganger matrialiserer dette ønsket seg på en unik måte, slik som hos Johannus. Med høyteknologisk kunnskap og kunstnerisk innsikt skaper Johannus unike instrumenter på høyeste nivå. Vi gjør det tilgjengelig også for deg som profesjonell organist eller for deg som er en god amatør. Orgel for alle!

Johannus bygger digitale orgler med pasjonen for pipeorglet i bunne og tilsetter ikke kunstige frekvenser og lignende. Johannus sin reproduksjon er blitt et begrep blant orgelelskere. Gjennom sitt virke har Johannus som mål å skape rett orgel til rett bruk. Inspirasjonen fra og respekten for berømte orgelbyggere er til å ta og føle på. Og det høres!

Veien til suksess blir ikke til av seg selv. Drømmen om å gi det digitale orglet den plass den fortjener i musikkens verden har inspirert oss til eget utviklingsarbeide hos Johannus:

Å SKAPE EN UNIK, NATURLIG ORGELKLANG

Dette tok oss mer enn 25 år å utvikle og førte til vår egen-utviklede opptaktsteknologi. Ikke for å tilsette kunstige frekvenser, men å gjengi på beste måte orglets dynamiske spenn. Resultatet har blitt høy definisjon på enkeltstemmer og et mektig tutti . Ingenting er som et ekte Monarke!

Hos Johannus sin Monarke avdeling har man over flere tiår opparbeidet håndverksmessig tradisjon og kunnskap i det å behandle treverk. Vi snakker om f.eks. hel hollandsk eik, men også andre materialer som er relevant for lydrefleksjoner. Her er ingenting tilfeldig, men resultat av et utvalg tresorter din smak og instrumentets formål styrer.  Og selvsagt har registertrekkene og manualene utførelse som inkluderer heltre!

MONARKE – kjenn kvaliteten! Også i ditt hjem!

Send oss en forespørsel