Kirkeorgel - StrandskogenKirkeorgel - StrandskogenKirkeorgel - StrandskogenKirkeorgel - Strandskogen

Johannus Vivaldi Serie

Introduksjon

  

Johannus Vivaldi Serie

Ekstraordinær definert lyd og en gjennomtenkt disposisjon yter Vivaldi 150, 250 og 350 rettferdighet til pipeorglets klangvariasjon.

Utprøvet kvalitet med ny design:

VIVALDI ER DET KLASSISKE ORGEL
PRESENTERT I DAGENS
MODERNE KONSOLL.

Les mer om Vivaldi Serie

Last ned vår internasjonale brosjyre

Studio

Last ned Send oss en forespørsel

Moderne og klassisk

Vivaldi er ikke for hvemsomhelst eller hvilket som helst rom. Dette er en modell vi og Johannus ønsker å fremheve som et særskilt godt valg til din egenøving og fremføring i  hjemmets lune bo. Dette orglet gir din musikalske utfoldelse  gode kår med sine utvidede muligheter.

Det er naturlig å elske frem orgelmusikk med et slikt orgel. Hold stolt din orgelkonsert hjemme for venner, familie og musikkelskere.

Du Blir Henført

Sett deg ved det 34 stemmers store Vivaldi 150. Ta innover deg fløytenes runde og distinkte klang. Alikvoter og rørstemmer som gir liv til dine orgelsoloer. Pedalstemmene gir et klangfundament du forventer at et instrument for proffer og den gode amatør  får innfridd. Et vell av vellyd! Du blir henført!

Organisten i sentrum

Prøv Vivaldi 350  og din kjærlighet til orgelmusikk vokser!  Velg registrasjon fra den rike disposisjonen på 57 stemmer. Du kjenner at dette er et instrument du behersker og som responderer på dine fraseringer. Lydgjengivelsen kan være overveldende når du får hele kirkeorglets kraft levert fra et unikt multikanalssystem.

Fra en mektig Bombarde 32’ til de vare fløytestemmer : Vivaldi 350 har alt du behøver!

Men ikke å forglemme dette orglets idiom som gir også den milde, hviskende enkeltstemmen du ikke blir lei av hos Johannus Vivaldi 350 .

Og registrene er i særlig grad satt opp ryddig og oversiktlig. Med kombinasjonssystemet har du full råderett over mesterlige orgelstemmer for enhver musikktype og framføring. Husk bare å ta pauser når du ivrig øver time etter time! Organistlivet er herlig!